Wie zijn wij

website beeldmerk 2.png

Over Wereld-Wijde Zending

Wereld-Wijde Zending is een organisatie die wereldwijd diverse projecten financieel ondersteunt op het gebied van met name evangelisatie en hulpverlening.

Bestuur

Wereld-Wijde Zending is een organisatie die wereldwijd diverse projecten financieel ondersteunt op het gebied van met name evangelisatie en hulpverlening. 

LEES VERDER

Ontstaan Wereldwijde Zending

Wat er aan vooraf ging
Wim Bosveld (12 november 1923 - 26 februari 2013) bezocht in 1958 een evangelisatie-campagne in Den Haag, die hem een sterke impuls gaf voor zijn persoonlijke geloofsleven. Hij kreeg het verlangen om het Evangelie uit te dragen en raakte betrokken bij allerlei evangelisatie activiteiten in eigen stad (Den Haag).

LEES VERDER

begin-1.jpg

kerk-1.jpg

ANBI

WWZ is vanouds geregistreerd als kerkgenootschap en heeft ook de ANBI status

Gemeenschap Wereld-Wijde Zending is sinds de oprichting in 1962 als Kerkgenootschap ingeschreven in het register van kerkgenootschappen (KG 180) en is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. 

LEES VERDER

Periodieke schenking en Testament

5 jaar steunen en maximale belastingaftrek-mogelijkheden of wilt u zelfs na uw overlijden WWZ steun toezeggen?

Wilt u een project minstens 5 jaar steunen en daarbij maximaal gebruik maken van uw belastingaftrek-mogelijkheden leg dan uw schenking vast in een periodieke schenkingsovereenkomst. Wilt u zelfs na uw overlijden WWZ steun toezeggen regel dat met uw notaris.

LEES VERDER

testament-1.jpg

Slot_1.png

Privacy Policy van Wereld-Wijde Zending

Uiteraard waren we altijd al zuinig op uw gegevens maar nu heeft de overheid ons opgedragen dit in duidelijke afspraken weer te geven.

Wereld-Wijde Zending hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Provacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Wereld-Wijde Zending houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

LEES VERDER

Kantoor

Wereldwijde Zending

Egelantier 67
3892 CS ZEEWOLDE
Telefoon: 06-20428252 
Email: info@wereldwijdezending.nl

bla bla
Bankrelaties

IBAN: NL17 INGB 0000 102825
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Wereld-Wijde Zending, Zeewolde

Waar gaat uw hart naar uit?

WWZ 60 jaar: Jubileum crowdfunding- Wie jarig is trakteert….
website beeldmerk 2.png

Help mee om al onze projecten dit jaar wat extra’s te geven?

Kijk hier hoe...