Welkom bij WereldWijde Zending

Welkom op de website van WereldWijde Zending! Een zendingsgenootschap dat ondertussen meer dan 60 jaar actief is door heel de wereld heen!

Beste geïnteresseerde, we hebben deze landingspagina gemaakt om u mee te nemen op onze website. We nemen aan dat u via een Marktplaats advertentie hier terecht bent gekomen.

Wij zijn een "Algemeen Nu Beogende Instelling" (ANBI) en richten ons op werk door heel de wereld. Ruim 60 jaar geleden is Wim Bosveld met dit werk begonnen en nu zijn kinderen en kleinkinderen actief in dit werk. Wij onderscheiden ons doordat we niet zelf, maar lokale mensen inzetten. Ons netwerk is daarmee robuust en gaat bij veel projecten al ver terug.

De hoofdmoot van het werk is het ondersteunen van lokale predikers, deze worden aangestuurd door mensen die wij supervisors noemen. We delegeren daarmee de regie van het ondersteunde werk, het kan immers zijn dat de prediker die eerst actief was, nu dermate ingewerkt is dat hij deze steun van ons niet meer nodig heeft.

We steunen met geld en middelen, allen beschikbaar gesteld door sponsors. Het voordeel van lokale predikers is dat zij overal kunnen komen, niet hoeven aan te passen aan de cultuur en de taal reeds kennen. Op vele projecten is dit een bijzonder voordeel gebleken.

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op. U kunt zich ook inschrijven voor de Kom Over, het blad dat wij ieder kwartaal uitbrengen om de sponsors en geïnteresseerden bij te praten over het mooie werk dat gedaan wordt wereldwijd.

Kantoor

Wereldwijde Zending

Egelantier 67
3892 CS ZEEWOLDE
Telefoon: 06-20428252 
Email: info@wereldwijdezending.nl

bla bla
Bankrelaties

IBAN: NL17 INGB 0000 102825
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Wereld-Wijde Zending, Zeewolde

Waar gaat uw hart naar uit?

WWZ 60 jaar: Jubileum crowdfunding- Wie jarig is trakteert….
website beeldmerk 2.png

Help mee om al onze projecten dit jaar wat extra’s te geven?

Kijk hier hoe...