Charismatic Full Gospel Ministries

Charismatic Full Gospel Ministries

Charismatic Full Gospel Ministries  is een project in de Filippijnen

Oorsprong van dit project

Charismatic Full Gospel Ministries (CFGM) is in 1975 in het leven geroepen door Rick Taboclaon en een team van enthousiaste, jonge Filippino evangelisten en voorgangers. Sinds zijn overlijden in 1990 wordt deze organisatie geleid door een bestuur dat gepresideerd wordt door Marilou Navarro. In 2009 had CFGM 166 gemeenten met ruim 22.000 leden, geleid door 313 voorgangers. Sindsdien is dit werk nog verder gegroeid.

Algemeen

In 1980 begon WWZ met het ondersteunen van eerst de Bijbelschool en voedingsprojecten en later kwam daar support voor voorgangers bij. Charismatic Full Gospel Ministries is een veelomvattend werk. WWZ doet regelmatig éénmalige ondersteuning van bepaalde projecten, zoals de campagnes en seminars die worden gegeven, het jeugdkamp en het weeshuis, waar Marilou Navarro huismoeder van is.

Voorgangers

Op dit moment worden 65 voorgangers ondersteund die gemeenten stichten op de eilanden in het zuidelijk deel van de Filippijnen. Zij kunnen van die ondersteuning bijvoorbeeld hun huur betalen en de kosten van evangelisatie-acties.

Radio- uitzendingen

Elke zondag tussen 6.30 en 7.00 uur wordt er een radio-uitzending verzorgd door voorgangers Custodio Caliwatan en Rolando Vernal. Deze uitzending wordt ontvangen in 4 provincies, 5 steden en veel omliggende eilanden van Caraga Region. Er komen zeer veel positieve reacties op deze uitzendingen en er is zelfs al een gemeente gesticht met grotendeels mensen die naar deze uitzendingen luisterden.

Doel

Benoem het doel....

Stormschade Filippijnen.jpg

Hier steunen wij...

Predikers

Met een maandelijks bedrag kunt we al een prediker, voorganger of projectmedewerker ondersteunen.

Teamvisie

Fonds ter ondersteuning van seminars en campagnes die elk jaar binnen de door WWZ ondersteunde netwerken worden gehouden ter opbouw van de gemeenten/werkers.

Kinderen

Met een maandelijks bedrag dragen wij hier bij aan de verzorging/opleiding van kansarme (wees)kinderen en gehandicapte kinderen in tehuizen en bij familie.

Bouwfonds

Wij ondersteunen lokale initiatieven voor de aankoop van een stukje grond, de bouw van een complete kerk of alleen een dak.

Bijbelschool

Wij steunen hier studenten die de noodzaak van leren inzien om de situatie beter te maken.

Projectinformatie

Wanneer we een bericht of interessante boodschap van een project ontvangen dan kunt u dat hieronder lezen.

Kantoor

Wereldwijde Zending

Egelantier 67
3892 CS ZEEWOLDE
Telefoon: 06-20428252 
Email: info@wereldwijdezending.nl

bla bla
Bankrelaties

IBAN: NL17 INGB 0000 102825
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Wereld-Wijde Zending, Zeewolde

Waar gaat uw hart naar uit?

WWZ 60 jaar: Jubileum crowdfunding- Wie jarig is trakteert….
website beeldmerk 2.png

Help mee om al onze projecten dit jaar wat extra’s te geven?

Kijk hier hoe...