Goede vorderingen bouw timmerwerkplaats

Valery onze man in Perm, Rusland stuurde ons deze week een foto die de vorderingen van de nieuwe timmerwerkplaats goed in beeld brengt.

In onze laatste paar Kom Overs vertelde we u over de wens van Valery om werkverschaffing te kunnen bieden gedurende de lange wintertijd aan de ex-verslaafden die hij opvangt. ’s Zomers is er genoeg om handen doordat er allerlei werk buiten gedaan kan worden zoals onderhoud aan de tuinen en de verzorging van kleinvee maar ’s winters ligt er een dik pak sneeuw en is het ijskoud. Er zijn al eerder projecten opgestart zoals werk op naaimachines maar het is moeilijk een markt voor de geproduceerde producten te vinden.

Overleg dit voorjaar resulteerde in een plan om een timmermanswerkplaats te beginnen. Er was ook al een product bedacht waar vraag naar is: bijenkasten. Wij financierden een bedrag voor, waar een onderkomen en de machines uit bekostigd zouden kunnen worden. Enthousiast ging Valery aan de slag om houtbewerkingsmachines aan te schaffen veelal 2e hands maar in goede staat. We toonden u al een aantal foto’s. Het gebouw zou gebouwd worden op het fundament van de afgebroken originele oude boerderij. Helaas bleek de man die hij had ingeschakeld om voor het dak een offerte te maken niet al te snel en na veel aandringen kwam hij met een veel te hoge prijs. Dit heeft de bouw vertraagd maar zoals u op onderstaande foto kunt zien is men nu voortvarend aan de slag gegaan en komt er een gebouw waar kleinschalig timmerwerk prima in vervaardigd zal kunnen worden.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Goede vorderingen bouw timmerwerkplaats
Kantoor

Wereldwijde Zending

Egelantier 67
3892 CS ZEEWOLDE
Telefoon: 06-20428252 
Email: info@wereldwijdezending.nl

bla bla
Bankrelaties

IBAN: NL17 INGB 0000 102825
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Wereld-Wijde Zending, Zeewolde

Waar gaat uw hart naar uit?

WWZ 60 jaar: Jubileum crowdfunding- Wie jarig is trakteert….
website beeldmerk 2.png

Help mee om al onze projecten dit jaar wat extra’s te geven?

Kijk hier hoe...