Nieuws uit de Pokot regio

Chris Andai schrijft: ‘Uit de verslagen die uit Pokot komen blijkt dat er het aantal gemeentes groeit. De beginnende gemeentes komen samen onder bomen. In deze zeven dorpen zijn er nieuwe gemeentes: Konyao, Dingdinga, Tartar, Apirakwang, Kutuny, Kasosion en Kokwototwo.’

Vorig jaar hebben wij ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van WWZ een crowdfunding gedaan. We hebben onder andere geld opgehaald voor een geluidsinstallatie voor een kleine gemeente in Murpus (Pokot) die onder leiding staat van voorganger Catherine Williams. Chris Andai vertelt hierover:

De gemeente in Murpus is de laatste 3 maanden gegroeid. Voorganger Catherine Williams is nu aangesteld als leider van het district Chepareria. Met de hulp van de tot nu gehuurde geluidsapparatuur heeft zij met haar gemeente evangelisatie-acties en openluchtdiensten kunnen houden en dit heeft vrucht gedragen in de lokale gemeente. Er zijn hartverwarmende getuigenissen van wat de Heer heeft gedaan in de levens van deze mensen.

Met de aanschaf van eigen geluidsapparatuur kan de gemeente van Catherine Williams nog meer evangeliseren in de omgeving.

Enkele gebedspunten:

 • Bid voor onderwijzers en toerusters; met het groeien van aantal kerken is daar behoefte aan.
 • Bid voor de kerken die samenkomen in de openlucht, onder een boom. Zij hebben een onderkomen nodig als het slecht weer is.
 • Bid dat meer jonge mensen Christus leren kennen. Er is een trend zichtbaar van de jongeren die het christendom mijden.
 • De situatie in Oekraïne die de vrede destabiliseert, veroorzaakt honger en stijgende energiekosten wereldwijd. Bid voor voldoende betaalbaar voedsel en energie en hulp voor de armen.
 • Bid dat het lichaam van Christus in de wereld de bron van vrede blijft en hun licht zal laten schijnen in elke hoek van de wereld.
 1. 2.1.jpg

  2.1.jpg

 2. Mur 1.jpg

  Mur 1.jpg

 3. Mur 2.jpg

  Mur 2.jpg

 4. Mur 3.jpg

  Mur 3.jpg

 5. Mur 4.jpg

  Mur 4.jpg

 6. Mur 5.jpg

  Mur 5.jpg

 7. Mur 6.jpg

  Mur 6.jpg

Kantoor

Wereldwijde Zending

Egelantier 67
3892 CS ZEEWOLDE
Telefoon: 06-20428252 
Email: info@wereldwijdezending.nl

bla bla
Bankrelaties

IBAN: NL17 INGB 0000 102825
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Wereld-Wijde Zending, Zeewolde

Waar gaat uw hart naar uit?

WWZ 60 jaar: Jubileum crowdfunding- Wie jarig is trakteert….
website beeldmerk 2.png

Help mee om al onze projecten dit jaar wat extra’s te geven?

Kijk hier hoe...