Help een kleine gemeente in Murpus (Kenia) met een geluidsinstallatie!

Met een geluidsinstallatie kan deze kleine gemeente van voorganger Catherine meer naar buiten treden en groeien, wat hun liefste wens is!
In 1972 begon WWZ met het ondersteunen van een groep voorgangers in Pokot, een agrarische streek in Kenia. Momenteel is het werk in Pokot een onderdeel van een  roter netwerk dat onder de naam ‘Living Stones Churches’ werkt, waarvan Winston Lynch internationaal supervisor is en Chris Andai coördinator van de regio Pokot. WWZ ondersteunt behalve de voorgangers ook onder andere weeskinderen, voedingsprojecten, kerkbouw en vervoersmiddelen via Living Stones Churches.
Voor de jubileumcrowdfunding wil WWZ een kleine kerk in Murpus (Pokot) helpen met een geluidsinstallatie. Het is de wens van voorganger Catherine en haar  emeenteleden om meer naar buiten te treden als kerk en om te groeien. De kerk ligt aan de hoofdweg richting Turkana en Zuid Soedan en bij de markt van Murpus. De streek is dunbevolkt, maar zeer uitgestrekt en Catherine, die al 10 jaar voorganger is, kent de streek en de mensen goed.
Wie helpt mee om de wens van deze gepassioneerde gelovigen uit te laten komen?


Elke bijdrage is van harte welkom!


Bekijk in de film de oproep van voorganger Catherine uit Murpus.