Schade door storm

Al vele jaren ondersteunen we Charismatic Full Gospel Ministries, bij voedingprojecten, jeugdkampen, het weeshuis en verschillende predikers. Afgelopen voorjaar zijn er veer stormen over de Filippijnen gegaan en aan de gebouwen is behoorlijk schade.

In 2020 hebben we al onze grote evenementen moeten annuleren, zoals de “verjaardag” van onze kerk, de voorgangers conferentie, diplomering van de bijbelschool studenten en het jeugd-kamp. Al onze kerken waren, net zoals de onze scholen, gesloten. We zijn dankbaar dat we vanaf januari weer, hetzij op halve capaciteit, open mochten mits we 1 meter afstand van elkaar houden en we ons mondkapje dragen. Onze scholen zijn helaas nog steeds gesloten.

Afgelopen maart mochten onze scholen weer open dankzij de toestemming van onze burgemeester. De 21 studenten hebben bij ons hun studie vervolgd. We zijn nu bezig met de planning van de voorgangers conferentie en de diplomering van de studenten eind mei. Alleen de oudsten en districtleiders mogen aanwezig zijn aangezien we slechts 100 mensen mogen ontvangen. Wilt u voor ons bidden dat de lockdown snel voorbij mag zijn en onze voorgangers weer mogen reizen?

Door typhoons en aardbevingen afgelopen jaar is er grote schade aan de plafonds, daken en vloeren van onze bijbelschool. De vloer van de tweede verdieping van onze kerk in Suriago City worden momenteel gerepareerd maar er is nog veel te doen! helpt u mee?

This is Sliced Diazo Plone Theme