slider

Activiteiten wereldwijd

Overzicht van de activiteiten die we in onze projecten ondersteunen.
slider

Elk van deze activiteiten kan uw steun goed gebruiken. Elk bedrag is van harte welkom en komt 100% zeker ten gunste van de activiteit die u kiest!

Titel Beschrijving
Algemeen bouwfonds Voor aankoop stuk grond, bouw compleet kerkje of alleen een dak. Elk bedrag is welkom!
Bijbelschool studenten ondersteun 1 student voor €300,-- per jaar
Lectuurproject Vaste bijdrage van €230,- per maand voor het werk van een christelijke boekwinkel.
Ondersteuning van (wees)kinderen Voor €21 per maand draagt u bij aan de verzorging/opleiding van kansarme (wees)kinderen en gehandicapte kinderen die zijn opgenomen in tehuizen of zijn ondergebracht bij familie
Ondersteuning van predikers Vanaf € 5,- per maand kunt u al een prediker, voorganger of projectmedewerker mede ondersteunen.
Project teamvisie Fonds ter ondersteuning van seminars en campagnes die elk jaar binnen de door WWZ ondersteunde netwerken worden gehouden ter opbouw van de gemeenten/werkers. Voor €15,- per maand bent u vaste sponsor.
Rehabilitatie centra Rehabilitatie centra - €250,- per maand voor medewerkers in het team en diverse onkosten. Daarnaast wordt gebouwd aan trainingscentrum 'De Ark', waarin een scala van activiteiten is ondergebracht.
Transportfonds Een fiets voor een voorganger: €90,- Een Yamaha motor: €1405,- Spaarfonds voor transport: €10,- p.m.
Voeding voor arme kinderen en andere doelgroepen Fonds voor diverse maandelijkse voedingsprogramma’s. Elke euro telt voor een hongerige maag!
This is Sliced Diazo Plone Theme